ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ


Εκτύπωση Εκτύπωση

Με την ευκαιρία της δημιουργίας της ιστοσελίδας της Κοινότητάς μας, εκ μέρους του Κοινοτικού Συμβουλίου απευθύνουμε προς όλους τους κατοίκους, απόδημους και φίλους της Σαλαμιούς τις ευχαριστίες και τις ευχές μας.

Οι στόχοι του Κοινοτικού Συμβουλίου που θέσαμε με την ανάληψη των καθηκόντων μας το 2001 ήταν να ξαναζωντανέψουμε τη Σαλαμιού. Αρχίσαμε τον προγραμματισμό άμεσα και την κατασκευή σχεδίων για μια σειρά από έργα. Μερικά από αυτά τα έχουμε υλοποιήσει, κάποια άλλα είναι στο στάδιο υλοποίησης και άλλα πρόκειται να υλοποιηθούν στο εγγύς μέλλον.Τα πιο σημαντικά είναι η κατασκευή των έργων της πλατείας, το Περιβαλλοντικό Κέντρο Εκπαίδευσης Σαλαμιούς, το μονοπάτι μελέτης της φύσης από την πλατεία προς την “Μούττη”, η τοπιοτέχνηση του χώρου θέας στην Ελιά του Αϊνικολίτη, η τοπιοτέχνηση, η διαπλάτυνση και το κτίσιμο με πέτρες σχεδόν όλων των δρόμων εντός του χωριού και πολλά άλλα μικρότερα έργα που έχουν βελτιώσει κατά πολύ την εικόνα της Κοινότητάς μας.Το Κοινοτικό Συμβούλιο σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Αποδήμων και το Κέντρο Νεότητας “Περικλής” διοργανώνει πολλές εκδηλώσεις καθόλη τη διάρκεια του χρόνου και είναι πόλος έλξης για πολλούς απόδημους και φίλους της Κοινότητάς μας .

Είμαστε σίγουροι ότι με τη συνεργασία όλων των οργανωμένων συνόλων της Κοινότητάς μας θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε για το καλό της Σαλαμιούς, ώστε να την καταστήσουμε ελκυστικό προορισμό για τους απόδημους και φίλους.
Σας ευχαριστώ όλους και σας εύχομαι κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία .

Κωστάκης Αυγουστή